Näytteenottajia osa-aikatyöhön

Vita Laboratoriot Oy on valtakunnallisesti palveleva kliininen keskuslaboratorioyhtiö, joka sijaitsee Helsingin kantakaupungissa, kehittyvässä Hernesaaressa. Vita työllistää yhteensä noin 100 laboratorio- ja muun alan ammattilaista.

Olemme vuonna 1994 perustettu suomalainen perheyritys, joka maksaa yritysveronsa Suomeen. Toimintamme on innovatiivista, pitkäjänteistä ja vastuullista. Vita Laboratoriot Oy on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T171, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO 15189 ja SFS-EN ISO/IEC 17025. Suomalainen laboratoriodiagnostiikka on ylpeydenaiheemme, jonka merkkinä Vitalla on Avainlippumerkki.

 

Haemme nyt osa-aikaiseen näytteenottotyöhön asiakaspalveluhenkisiä bioanalyytikkoja/laboratoriohoitajia tai vankan näytteenottokokemuksen omaavia perus/lähihoitajia tai sairaanhoitajia. Näytteenotto tapahtuu Vitan asiakasorganisaatioiden toimitiloissa pääkaupunkiseudulla, mm. Kauniaisissa. Työ on osa-aikaista tuntityötä. Päivittäinen työaika sijoittuu ensisijaisesti aamupäiviin maanantaista perjantaihin, 3–5 päivänä viikossa. Työ sopii joustavaa osa-aikaista työtehtävää hakevalle henkilölle, esimerkiksi osa-aikatyötä haluavalle eläkeläiselle.

Arvostamme oma-aloitteista ja huolellista työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Yhdessä tekeminen, hyvä työyhteisö ja avoimuus ovat tapamme toimia. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. kattava työterveyshuolto sekä liikunta-, kulttuuri- ja matkaetuudet.

Sinustako vitalainen?

Kerromme mielellämme lisää tehtävästä ja Vitasta. Lisätietoja tehtävästä antavat Tiina Muuronen, puh. 045 7734 9030, tiina.muuronen@vita.fi ja Anja Majaniemi, puh. 045 7734 9055, anja.majaniemi@vita.fi. Lisätietoja Vitasta ja vitalaisista löydät myös nettisivuiltamme osoitteesta www.vita.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4.2024 osoitteeseen rekry@vita.fi. Laita sähköpostin otsikkokenttään haun tunnus ”Näytteenottaja”. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.

Laboratoriokäsikirja

Lue lisää

Lähetteet

Lue lisää

Ohjeet

Lue lisää

Tarviketilaukset

Lue lisää

Vitan tarinat ja arvot

Lue lisää

Suomalainen laatu

Lue lisää

Kliininen laboratorio

Lue lisää

Hygienialaboratorio

Lue lisää