Heikki Hurme nimitetty Vita Laboratoriot Oy:n toimitusjohtajaksi

Vita Laboratoriot Oy:n hallitus on nimittänyt Heikki Hurmeen, s. 1978, KTM, eMBA, yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 1.5.2024 alkaen. Heikki Hurme ottaa vastuulleen toimitusjohtajan tehtävät yrityksen perustajalta Jukka Hurmeelta, joka jatkaa Vitan hallituksen puheenjohtajana. Toimitusjohtajan vaihdokseen liittyen Vitan johtava ylilääkärinä on aloittanut kliinisen mikrobiologian erikoislääkäri, dosentti Sakari Jokiranta.

Heikki Hurme on ollut yhtiön palveluksessa kymmenen vuotta, viimeksi operatiivisena johtajana ja sitä ennen liiketoimintajohtajana. Hurmeella on laaja kokemus yhtiön toiminnasta ja strategian kehittämisestä, mikä tukee Vita Laboratorioiden kasvua ja kehitystä.

Vita Laboratoriot täyttää tänä vuonna 30 vuotta, ja sillä on vakiintunut rooli suomalaisen terveydenhuollon luotettuna toimijana. Laboratorio tuottaa korkealuokkaista laboratorioanalytiikkaa, joka palvelee niin hyvinvointialueita kuin yksityistä terveydenhuoltoa. ”Keskeinen tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme laadukasta ja kustannustehokasta palvelua, samalla kun tuemme terveydenhuollon ammattilaisia heidän tärkeässä työssään”, kertoo Heikki Hurme.

”Sadattuhannet suomalaiset saavat vuosittain tuloksia laboratoriotutkimuksiin, jotka on tutkittu Vitassa. On kunnia ottaa vetovastuu näin merkittävästä toiminnasta ja jatkaa palveluidemme kehittämistä laajalti eri terveydenhuollon toimijoiden kanssa. Odotan myös innolla entistä läheisempää yhteistyötä kustannuspaineiden kanssa kamppailevien hyvinvointialueiden kanssa” lisää Hurme.


Lisätietoja:

Heikki Hurme, toimitusjohtaja (1.5.2024 alkaen), Vita Laboratoriot Oy
Puh: 040 809 4623, Email: heikki.hurme@vita.fi

Jukka Hurme, toimitusjohtaja, Vita Laboratoriot Oy
Puh: 0400 500 362, Email: jukka.hurme@vita.fi

Laboratoriokäsikirja

Lue lisää

Lähetteet

Lue lisää

Ohjeet

Lue lisää

Tarviketilaukset

Lue lisää

Vitan tarinat ja arvot

Lue lisää

Suomalainen laatu

Lue lisää

Kliininen laboratorio

Lue lisää

Hygienialaboratorio

Lue lisää