Vita Laboratoriot Oy on Docrates Syöpäsairaalan uusi laboratoriokumppani

Docrates Syöpäsairaala Oy:n laboratorionäytteenotto ja keskuslaboratoriodiagnostiikka siirtyvät Vita Laboratoriot Oy:lle 1.1.2020.

Vita vastaa Docrateen laboratoriotoiminnasta kokonaisuudessaan, sisältäen vieritestauksen ja keskuslaboratoriodiagnostiikan.

– Olemme Docrateella lääketieteelliseltä osaamiseltamme ja teknologialtamme maailman huippua. Vita verkostoineen tulee takaamaan, että diagnostiikkamme kehittyy entisestään, ja potilaidemme kokema laatu pysyy korkealla tasolla, toteaa  Docrates Syöpäsairaala Oy:n toimitusjohtaja Ilpo Tolonen.

– Olemme innokkaita aloittamaan yhteistyön uraauurtavaa yksityistä syöpähoitoa tarjoavan Docrates Syöpäsairaalan kanssa. Toimimme Docrateen kanssa kokonaisvaltaisen laboratoriopalvelun mallilla, jossa vastaamme laboratoriopalveluista paikan päällä saumattomasti osana hoitoketjuja. Uskon, että Vitan kokeneet näytteenottajat, vitalainen asiakaspalvelu ja Euroopan laajuinen harvinaisten erikoissairaanhoidon tutkimusten saatavuus tukee Docrateen toimintaa, kertoo Vita Laboratoriot Oy:n toimitusjohtaja Jukka Hurme.

Lisätietoja:

– Vita Laboratoriot Oy, toimitusjohtaja, ylilääkäri Jukka Hurme, puh. 0400 500 362, sähköposti: jukka.hurme@vita.fi

– Docrates Syöpäsairaala Oy, toimitusjohtaja Ilpo Tolonen, puh.  050 500 1880, sähköposti: ilpo.tolonen@docrates.com

Docrates Syöpäsairaala on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan.  Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta, hoitoja olemme antaneet lähes 30 eri syöpätyyppiin. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston kanssa tarjoamme uusimpia syövän hoitomuotoja konseptimme mukaisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla. www.docrates.com

Vita Laboratoriot Oy tuottaa Helsingissä korkealaatuisia lääketieteellisiä ja ympäristölaboratoriopalveluja valtakunnallisesti sairaala-, lääkärikeskus- ja yritysasiakkailleen. Vitan yhteistyö Euroopan suurimpiin keskuslaboratorioyhtiöihin lukeutuvan saksalaisen LADR-konsernin kanssa takaa, että Vitalla on mahdollisuus tuoda asiakkaidensa käyttöön uusinta teknologiaa, diagnostiikkaa ja vaativimpia erikoistutkimuksia. Sekä Vita Laboratoriot Oy että LADR ovat perheyrityksiä.

Laboratoriokäsikirja

Lue lisää

Lähetteet

Lue lisää

Ohjeet

Lue lisää

Tarviketilaukset

Lue lisää

Vitan tarinat ja arvot

Lue lisää

Suomalainen laatu

Lue lisää

Kliininen laboratorio

Lue lisää

Hygienialaboratorio

Lue lisää

Elintarviketutkimukset

Lue lisää

Sisäilmatutkimukset

Lue lisää

Vesitutkimukset

Lue lisää

Asbestitutkimukset

Lue lisää