Vita Laboratoriot on 25 vuotta nuori

Vita Laboratorioiden perustamisesta on vierähtänyt neljännesvuosisata. Vita aloitti toimintansa 1.9.1994 keskellä 90-luvun syvää lamaa. Alunperin Helsingin Mikonkadulla sijainnut Vita käsitti sekä lääketieteellisen keskuslaboratorion että lääkärikeskuksen. Keskuslaboratoriotoiminnan laajentuessa Vitan keskuslaboratorio siirtyi Helsingin Hernesaareen vuonna 2000. Vuonna 2020 on edessä seuraava harppaus, kun Hernesaaren laboratorion tiloja laajennetaan merkittävästi.

Vita Laboratorioiden palvelut käsittää nykyisin kliinisten laboratoriotutkimusten rinnalla asbesti-, elintarvike-, hygienia-, sisäilma- ja vesitutkimuksia ja uutena alueena myös eläinlääketieteen alan tutkimuksia. 25 vuodessa Vita on vakiintunut julkisen terveydenhuollon luotetuksi yhteistyölaboratorioksi ja yksityissektorin asiakaslähtöisyydestään tunnetuksi kumppaniksi.

Vita on perheyritys, jonka toiminnan perustana on suomalainen työ ja ammattitaito, tinkimätön laatutyö ja toiminnan pitkäjänteisyys. Suuntaamme kasvuun ja uskomme, että samat perusarvot kantavat Vitaa myös seuraavalla neljännesvuosisadalla.

Syntymäpäivänämme haluamme lämpimästi kiittää asiakkaitamme hyvästä yhteistyöstä sekä nykyisiä ja entisiä vitalaisia työstänne Vitan menestyksen hyväksi.

Laboratoriokäsikirja

Lue lisää

Lähetteet

Lue lisää

Ohjeet

Lue lisää

Tarviketilaukset

Lue lisää

Vitan tarinat ja arvot

Lue lisää

Suomalainen laatu

Lue lisää

Kliininen laboratorio

Lue lisää

Elintarvike

Lue lisää

Hygienia

Lue lisää

Sisäilma

Lue lisää

Asbesti

Lue lisää