Vita Laboratoriot ja Eiran sairaala aloittavat laboratorioyhteistyön

Eiran sairaala Oy:n keskuslaboratoriodiagnostiikka siirtyy Vita Laboratoriot Oy:lle 1.10.2020.

Vita tuottaa jatkossa Eiran sairaalan keskuslaboratoriodiagnostiikan. Yhteistyön ansiosta Eiran sairaalan keskuslaboratoriotutkimuksista yli 95 prosenttia tutkitaan lähituotantona Helsingin Hernesaaressa.

– Laboratoriopalveluntuottajan vaihdos oli meille iso päätös. Diagnostiikassa laatu, nopeus ja kotimaisuus ovat meille tärkeitä. Yhteistyömme sujuvuutta lisää, että Vitan Hernesaaren keskuslaboratorio on vain kivenheiton päässä Eiran sairaalasta, kertoo Eiran sairaalan toimitusjohtaja Nella Ginman-Tjeder.

– Olemme hyvin iloisia päästessämme aloittamaan yhteistyön Eiran sairaalan kanssa. Eiran sairaala on yksi suomalaisen terveydenhuollon vanhimmista toimijoista – helsinkiläinen instituutio, joka on aina seurannut aikaansa. Korkeatasoisen kotimaisen diagnostiikkamme lisäksi tarjoamme asiakkaillemme tukea sekä arjessa että laboratoriodiagnostiikan kehityksessä, kertoo Vita Laboratoriot Oy:n toimitusjohtaja Jukka Hurme.

Lisätietoja:

– Vita Laboratoriot Oy, toimitusjohtaja, ylilääkäri Jukka Hurme, puh. 0400 500 362, sähköposti: jukka.hurme@vita.fi

– Eiran sairaala Oy, toimitusjohtaja Nella Ginman-Tjeder, puh.  0400 411 014, sähköposti: nellaginmantjeder@eiransairaala.fi

Eiran sairaala on vuonna 1905 perustettu suomalainen sairaala ja lääkäriasema Etelä-Helsingissä. Eira tunnetaan korkeatasoisesta lääketieteellisestä tasosta, aidosti välittävästä hoidosta ja korkeasta asiakastyytyväisyydestä. Eirassa työskentelee yli 180 terveydenalan ammattilaista ja monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluu erikois- ja yleislääkäri, työterveys-, terapia- ja laboratoriotutkimuspalvelujen lisäksi laaja kirurginen yksikkö sekä 24/7 vuodeosasto. Eira on 100-prosenttisesti suomalainen ISO-sertifioitu yritys.

Vita Laboratoriot Oy tuottaa Helsingissä korkealaatuisia lääketieteellisiä ja ympäristölaboratoriopalveluja palvellen koko Suomea. Vita on vuonna 1994 perustettu perheyritys. Vita tekee tiivistä yhteistyötä Euroopan suurimpiin keskuslaboratorioyhtiöihin lukeutuvan saksalaisen LADR-konsernin kanssa. Yhteistyö takaa, että Vitalla on mahdollisuus tuoda asiakkaidensa käyttöön kustannustehokkaasti uusinta teknologiaa, diagnostiikkaa ja vaativimpia erikoistutkimuksia.

Laboratoriokäsikirja

Lue lisää

Lähetteet

Lue lisää

Ohjeet

Lue lisää

Tarviketilaukset

Lue lisää

Vitan tarinat ja arvot

Lue lisää

Suomalainen laatu

Lue lisää

Kliininen laboratorio

Lue lisää

Hygienialaboratorio

Lue lisää