Postin ilmoitus: Arvio PAU:n lakon vaikutuksista

Arvoisa asiakkaamme,

alla Postin ilmoitus, koskien PAU:n lakon vaikutuksia.

Tämän hetkinen arvio PAU:n lakon vaikutuksista, jos lakko täysimääräisenä alkaa

PAU:n antaman lakkoilmoituksen tietojen ja täysimääräisen lakkouhkan perusteella arvioidaan, että mikäli lakko alkaa 11.11.2019 painettujen lähetysten (kirjeet, aikakauslehdet, mainokset) jakelu häiriintyy ja viiveet voivat olla jopa viikkoja. Myös pakettitoimituksissa voi olla useampien päivien viiveitä. Lakko päättyy 24.11.2019.

Tämän hetkisen tiedon mukaan lakot eivät koskisi kaikkia Postin palveluja. Sanomalehtien varhaisjakelu ja Postin palvelupisteet toimivat normaalisti. Myös varastopalvelut ja rahtipalvelut toimivat normaalisti ilmoitetun lakon aikana.

PAU:n lakkoilmoituksen mukaan työnseisausten ulkopuolelle rajautuvat turvallisuuteen ja terveyteen liittyvät työt. Posti edellyttää PAU:n kantavan vastuunsa ja huolehtivan osaltaan siitä, että näiden erittäin tärkeiden lähetysten normaali kulku turvataan.

Lakon mahdollisista vaikutuksista palveluihimme kerrotaan päivittäin nettisivuillamme ja Twitterissä. Tiedotteet löytyvät muun muassa Postin verkkosivuilta osoitteesta ja tilannetta päivitetään kaksi kertaa päivässä mahdollisen lakon alkamisen jälkeen: linkki Postin verkkosivujen häiriötiedotteisiin.

Laboratoriokäsikirja

Lue lisää

Lähetteet

Lue lisää

Ohjeet

Lue lisää

Tarviketilaukset

Lue lisää

Vitan tarinat ja arvot

Lue lisää

Suomalainen laatu

Lue lisää

Kliininen laboratorio

Lue lisää

Hygienialaboratorio

Lue lisää