Mehiläinen valitsi Vitan laboratoriokumppanikseen

Vita Laboratoriot Oy tuottaa vuoden 2020 alusta lähtien Mehiläisen alihankkimat laboratoriopalvelut.

Suurin osa Mehiläisen alihankkimista keskuslaboratoriopalveluista tuotetaan vuodenvaihteen jälkeen Vitan Hernesaaren laboratoriossa Helsingissä. Alihankinta täydentää Mehiläisen omaa keskuslaboratoriotoimintaa Helsingin Töölössä.

– Vita ja Mehiläinen ovat tehneet jo monta vuotta yhteistyötä pienemmässä mittakaavassa, ja olemme iloisia voidessamme nyt laajentaa tätä yhteistyötä merkittävästi. Vitan valintaan Mehiläisen kumppaniksi vaikutti Vitan pitkä kokemus laadukkaista laboratoriopalveluista ja lääkärikeskustoiminnan laboratoriotarpeista. Lisäksi arvostamme suomalaisen perheyhtiön joustavuutta ja ketteryyttä. Vitan yhteistyö saksalaisen LADR-laboratoriokonsernin kanssa mahdollistaa, että uusimmat ja myös harvinaiset laboratoriotutkimukset ovat Mehiläisen lääkärien käytettävissä, sanoo Mehiläisen laboratoriopalveluiden johtaja Kristina Hotakainen.

– Meille on kunnia tulla valituksi Suomen suurimman terveys- ja hoivayrityksen tärkeäksi yhteistyökumppaniksi. Yrityksemme on palvellut suomalaista yksityistä ja julkista terveydenhuoltoa jo 25 vuoden ajan. Laajeneva yhteistyö Mehiläisen kanssa on meille merkittävä virstanpylväs, joka osoittaa, että Suomessa yksityisesti tuotettu korkealaatuinen laboratoriodiagnostiikka on edelleen kilpailukykyistä. Odotamme innolla laajenevan yhteistyömme käynnistymistä vuodenvaihteessa, kertoo Vita Laboratoriot Oy:n toimitusjohtaja Jukka Hurme.

Lisätietoja:

– Vita Laboratoriot Oy, toimitusjohtaja, ylilääkäri Jukka Hurme, puh. 0400 500 362, sähköposti: jukka.hurme@vita.fi

– Mehiläinen Oy, laboratoriopalveluiden johtaja, dos. Kristina Hotakainen, puh.  050 490 4181, sähköposti: kristina.hotakainen@mehilainen.fi

Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Mehiläinen hoitaa, hoivaa ja huolehtii vuosittain yli 1,2 miljoonasta asiakkaasta. Mehiläisen yli 440 toimipisteessä palveluita tuottaa yhteensä yli 18 800 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.

Vita Laboratoriot Oy tuottaa Helsingissä korkealaatuisia lääketieteellisiä ja ympäristölaboratoriopalveluja valtakunnallisesti sairaala-, lääkärikeskus- ja yritysasiakkailleen. Vitan yhteistyö Euroopan suurimpiin keskuslaboratorioyhtiöihin lukeutuvan saksalaisen LADR-konsernin kanssa takaa, että Vitalla on mahdollisuus tuoda asiakkaidensa käyttöön uusinta teknologiaa, diagnostiikkaa ja vaativimpia erikoistutkimuksia. Sekä Vita Laboratoriot Oy että LADR ovat perheyrityksiä.

Laboratoriokäsikirja

Lue lisää

Lähetteet

Lue lisää

Ohjeet

Lue lisää

Tarviketilaukset

Lue lisää

Vitan tarinat ja arvot

Lue lisää

Suomalainen laatu

Lue lisää

Kliininen laboratorio

Lue lisää

Elintarvikelaboratorio

Lue lisää

Hygienialaboratorio

Lue lisää

Sisäilmalaboratorio

Lue lisää

Vesilaboratorio

Lue lisää

Asbestilaboratorio

Lue lisää