Vitan patologian uusi ylilääkäri Tuula Kuukasjärvi esittäytyy

Hei kaikki! Olen aloittanut Vita Laboratorioissa patologian ylilääkärin tehtävässä 26.4.2021. Työskentelen Vitassa täyspäiväisesti.

Aiempi työurani käsittää työskentelyä ensiksi yli 10 vuotta yliopistosairaalassa. Tuolloin vastasin rintapatologiasta ja väittelin rintasyövän molekyylibiologiasta. Siirryin kokonaan yksityispatologiksi 2006. Minulla on kokemusta yksityislaboratorion ylilääkärinä toimimisesta jo 16 vuotta. Hallinnollisten tehtävien rinnalla olen kaikki nämä vuodet tehnyt arjen diagnostiikkatyötä. Rintabiopsiat, ihotuumorit ja skopiat ja pipellet ovat patologin arkea, josta edelleen pidän.

Minua kiinnostavat laboratorion kokonaisvaltainen kehittäminen ja uusien tekniikoiden hyödyntäminen diagnostiikassa. Laboratorion sydän on osaava ja motivoitunut henkilökunta ja asianmukaiset laitteet käsityövaltaisen työn tukena.

Vitassa saan aloittaa työt ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa upouusissa moderneissa tiloissa. Meillä on Hernesaaressa hyvä tiimi, johon olen solahtanut mukaan helposti. Lisäksi minulla on ympärilläni erittäin kokeneiden patologikonsulttien joukko. Selviämme suurestakin näytevolyymista yhdessä.

Yhdeksi työni painopisteeksi mainitsisin näytteitä meille lähettävät kollegat ja asiakaspalvelun laajemminkin. Me palvelemme, jotta potilas saisi antamanne hoidon tueksi mahdollisimman korkeatasoiset vastaukset nopeasti. Toivon, että voimme keskustella ja miettiä yhdessä, miten asiat hoituvat parhaalla mahdollisella tavalla ­– vuorovaikutteista koulutusta ja kouluttumista arjen haasteiden äärellä.

Tuula Kuukasjärvi Patologian ylilääkäri

Laboratoriokäsikirja

Lue lisää

Lähetteet

Lue lisää

Ohjeet

Lue lisää

Tarviketilaukset

Lue lisää

Vitan tarinat ja arvot

Lue lisää

Suomalainen laatu

Lue lisää

Kliininen laboratorio

Lue lisää

Hygienialaboratorio

Lue lisää