Vitan Laboratoriot kiinnosti Lääkäri 2019-tapahtumassa

Vitan osastolla oli kuhinaa koko Lääkäri 2019-tapahtuman ajan. Erityisen suosittu oli näytteenottopisteemme, jossa Vitan ammattitaitoiset näytteenottajat ottivat laboratorionäytteen 377 kävijältä. Tarjolla olivat tutkimukset D-vitamiinista ja aktiivisesta B12-vitamiinista sekä tutkimuspaketti raudan puutteen selvittelyyn, joka sisälsi tutkimukset PVK+T, S-Ferritiini ja S-TfR tutkimukset. Suosituin näistä lääkäreiden keskuudessa oli  raudan puutteen selvittelyn tutkimuspaketti.

Osastollamme asiantuntijamme esittelivät Vitan uusia laboratoriotutkimuksia, alkoholin suurkulutuksen markkeria eli veren fosfatidyylietanolia (B-PEth) ja laajaa farmakogeneettistä testipaneelia (B-Farma-D). Esittelimme myös uuden Sk-DiagMMR-syöpätestin Lynchin syndrooman selvittelyyn. Tämä pienestä ihobiopsiasta ja kasvatetuista fibroblasteista tehtävä testi tunnistaa MMR-proteiinien MSH2 ja MSH6 perityn toimintaongelman. Jos henkilö on perinyt viallisen DNA:n korjauskyvyn (MMR) hänellä on 80% riski sairastua paksusuolisyöpään. Testi on kehitetty Suomessa LSCancerDiagin toimesta. Lisätietoa testin saatavuudesta ja hinnasta voit tiedustella Vita Laboratorioiden myyntipäällikkö Päivi Kahilalta ( puh. +358 40 510 5653, paivi.kahila@vita.fi).

Lisäksi esittelimme uutta OmaTesti-palveluamme, jossa ensimmäisenä tuotteena on tavalliselle kuluttajalle suoraan suunnattu klamydia- ja tippuritestaus, joka tehdään henkilön kotona itse ottamasta virtsanäytteestä.

Haluamme kiittää onnistuneesta tapahtumasta kaikkia kävijöitä ja Vitan loistavaa messutiimiä!

Laboratoriokäsikirja

Lue lisää

Lähetteet

Lue lisää

Ohjeet

Lue lisää

Tarviketilaukset

Lue lisää

Vitan tarinat ja arvot

Lue lisää

Suomalainen laatu

Lue lisää

Kliininen laboratorio

Lue lisää

Elintarvike

Lue lisää

Hygienia

Lue lisää

Sisäilma

Lue lisää

Asbesti

Lue lisää