Vesilaboratorio

Vita Laboratoriot on akkreditoitu* ja Ruokaviraston hyväksymä vesitutkimuslaboratorio. Autamme asiakkaitamme varmistamaan veden laadun ja turvallisuuden sen moninaisissa käyttötarkoituksissa.

Pyydä tarjous palveluista

Kattavan analyysi- ja lisäpalvelutarjontamme avulla tuotamme sopivan palveluratkaisun monenlaisten asiakkaiden tarpeisiin mm. vesilaitoksille, kunnallisen ympäristöterveysvalvonnan yksiköille ja yksityisille kaivovesitalouksille. Tutkimme veden mikrobiologiset ja kemialliset ominaisuudet sekä aistinvaraisen laadun. Tutkimusvalikoimaamme kuuluvat laboratorio- ym. puhdistetun veden analyysit sekä dialyysinesteen endotoksiinitestaus. Tarjoamme myös näytteenottopalvelut oman laboratoriohenkilöstömme suorittamana.
Palvelutuotantomme toimii ammattitaitoisesti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Periaatteenamme on asiakkaiden tarpeiden ja laatuodotusten täyttäminen, jatkuva kehittyminen, toiminnan suunnitelmallisuus, nopeus ja laadun jatkuva parantaminen.
Tarjoamme tarviketoimitus-, nouto- ja kuljetuspalvelut omien laboratoriolähettiemme toimesta. Näytteitä voi myös tuoda omatoimisesti laboratorioomme. Valtakunnallisesti näytteet voi toimittaa meille postin, matkahuollon tai muun kuriiripalvelun välityksellä.

* FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T171, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025

 

Pyydä tarjous

Asbestilaboratoriopalvelujen yhteyshenkilö Timo Varjoniemi Vita Oy

Timo Varjoniemi
Myyntipäällikkö
Puhelin 040 922 0862
timo.varjoniemi@vita.fi

Laboratoriokäsikirja

Lue lisää

Lähetteet

Lue lisää

Ohjeet

Lue lisää

Tarviketilaukset

Lue lisää

Vitan tarinat ja arvot

Lue lisää

Suomalainen laatu

Lue lisää

Kliininen laboratorio

Lue lisää

Elintarvikelaboratorio

Lue lisää

Hygienialaboratorio

Lue lisää

Sisäilmalaboratorio

Lue lisää

Vesilaboratorio

Lue lisää

Asbestilaboratorio

Lue lisää