Näytteenottajia osa-aikatyöhön (terveydenhuollon ammattihenkilö)

Haemme nyt osa-aikaiseen näytteenottotyöhön asiakaspalveluhenkisiä bioanalyytikkoja/laboratoriohoitajia tai vankan näytteenottokokemuksen omaavia perus/lähihoitajia tai sairaanhoitajia.

Näytteenotto tapahtuu Vitan asiakasyritysten työterveysyksiköissä pääkaupunkiseudulla. Työ on osa-aikaista tuntityötä. Päivittäinen työaika sijoittuu ensisijaisesti aamupäiviin maanantaista perjantaihin, 1-5 päivänä viikossa riippuen hakijoiden työskentelymahdollisuuksista. Työskentelykohteiden sijoittuminen pyritään mukauttamaan myös hakijoiden intressit huomioon ottaen. Työ sopii joustavaa osa-aikaista työtehtävää hakevalle henkilölle, esimerkiksi osa-aikatyötä haluavalle eläkeläiselle tai opiskelijalle.

Arvostamme oma-aloitteista ja huolellista työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Yhdessä tekeminen, hyvä työyhteisö ja avoimuus ovat tapamme toimia. Henkilöstöetuihimme kuuluvat kattava työterveyshuolto ja liikunta- ja kulttuurisetelit.

Lisätietoja tehtävästä antavat Tiina Muuronen, puh. 045 7734 9030, tiina.muuronen@vita.fi ja Anja Majaniemi, puh. 045 7734 9055, anja.majaniemi@vita.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si osoitteeseen rekry@vita.fi. Laita sähköpostin otsikkokenttään haun tunnus ”Näytteenottaja”.

Laboratoriokäsikirja

Lue lisää

Lähetteet

Lue lisää

Ohjeet

Lue lisää

Tarviketilaukset

Lue lisää

Vitan tarinat ja arvot

Lue lisää

Suomalainen laatu

Lue lisää

Kliininen laboratorio

Lue lisää

Elintarvike

Lue lisää

Hygienia

Lue lisää

Sisäilma

Lue lisää

Asbesti

Lue lisää