Lajittelutyöntekijä

Haluatko työskennellä kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä Helsingin kantakaupungissa meren äärellä?

 Vita Laboratoriot on vuonna 1994 perustettu valtakunnallisesti palveleva suomalainen laboratorioyhtiö, jonka kliininen keskuslaboratorio sijaitsee Helsingin Hernesaaressa. Vita työllistää yhteensä noin 120 laboratorioalan ammattilaista.

Vita Laboratoriot Oy on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T171, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO 15189 ja SFS-EN ISO/IEC 17025. Suomalainen laboratoriodiagnostiikka on ylpeydenaiheemme, jonka merkkinä Vitalla on Avainlippumerkki.

Ketä haemme?

Haemme työkaveriksemme lajittelutyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Lajittelun työntekijän ydintehtäviin kuuluu laboratorioon saapuvien näytteiden vastaanotto, purku, analyysikelpoisuuden tarkistaminen ja lajittelu analytiikkaan. Työssä käytetään tiiviisti My+ tietojärjestelmää ja näytteiden lajitteluautomaattia. Työhön kuuluu myös muita laboratorion avustavia tehtäviä.

Hakemamme henkilö on huolellinen ja oma-aloitteinen, omaa hyvät vuorovaikutustaidot ja on halukas oppimaan uutta. Työhön annetaan kattava perehdytys, joten aiempaa kokemusta tai osaamista vastaavasta töistä ei vaadita, mutta soveltuva koulutus esim. laborantti tai lähihoitaja ja kokemus työskentelystä kliinisessä laboratoriossa katsotaan eduksi.

Työhön kuuluu ilta- ja lauantaityötä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. kattava työterveyshuolto sekä liikunta-, kulttuuri- ja matkaetuudet.

Oletko sinä uusi vitalainen?

Kerromme mielellämme lisää tehtävästä ja Vitasta. Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Sipi, puh.040 922 4812, hanna.sipi@vita.fi. Löydät meistä tietoa myös kotisivuiltamme www.vita.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si viimeistään 11.6.2023 osoitteeseen rekry@vita.fi.  Laita sähköpostin otsikkokenttään haun tunnus ”Lajittelutyöntekijä”.

 

Laboratoriokäsikirja

Lue lisää

Lähetteet

Lue lisää

Ohjeet

Lue lisää

Tarviketilaukset

Lue lisää

Vitan tarinat ja arvot

Lue lisää

Suomalainen laatu

Lue lisää

Kliininen laboratorio

Lue lisää

Hygienialaboratorio

Lue lisää

Elintarviketutkimukset

Lue lisää

Sisäilmatutkimukset

Lue lisää

Vesitutkimukset

Lue lisää

Asbestitutkimukset

Lue lisää