Lajittelun tiimivastaava

Haluatko työskennellä kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä Helsingin kantakaupungissa meren äärellä?

Vita Laboratoriot Oy on voimakkaasti kasvava valtakunnallisesti palveleva laboratorioyhtiö, jonka kliininen keskuslaboratorio on Helsingin kantakaupungissa, kehittyvässä Hernesaaressa. Vita työllistää yhteensä noin 120 laboratorio- ja muun alan ammattilaista.

Olemme vuonna 1994 perustettu suomalainen perheyritys, joka maksaa yritysveronsa Suomeen. Toimimme yhteistyössä suuren saksalaisen laboratoriokonsernin kanssa. Toimintamme on innovatiivista, pitkäjänteistä ja vastuullista. Vita Laboratoriot Oy on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T171, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO 15189 ja SFS-EN ISO/IEC 17025. Suomalainen laboratoriodiagnostiikka on ylpeydenaiheemme, jonka merkkinä Vitalla on Avainlippumerkki.

Ketä haemme?

Haemme työkaveriksemme tiimivastaavaa laboratoriomme näytteiden vastaanottoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työhön kuuluu ilta- ja lauantaityötä.

Tiimivastaava osallistuu lajittelun päivittäiseen työhön, edistää tehokkaita toimintatapoja ja huolehtii lähiesimiehenä työn johtamisesta ja organisoinnista sekä ylläpitää hyvää tiimihenkeä.

Työ edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. bioanalyytikko, laborantti tai lähihoitaja) ja kokemusta esimies- tai tehtävää tukevista vastuutehtävistä. Kokemus työskentelystä kliinisessä laboratoriossa katsotaan eduksi.

Hakijalta odotetaan hyviä vuorovaikutustaitoja, halua kehittää toimintoja, oma-aloitteista ja huolellista työotetta sekä hyvää päätöksentekokykyä.

Vahvasti kehittyvässä yrityksessämme sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työtehtävän sisältöön ja laboratorion prosesseihin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. kattava työterveyshuolto sekä liikunta-, kulttuuri- ja matkaetuudet.

Sinustako vitalainen?

Kerromme mielellämme lisää tehtävästä ja Vitasta. Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Sipi, puh.040 922 4812, hanna.sipi@vita.fi. Löydät meistä tietoa myös kotisivuiltamme www.vita.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si 11.6.2023 mennessä osoitteeseen rekry@vita.fi. Laita sähköpostin otsikkokenttään haun tunnus ”Lajittelun tiimivastaava”.

Laboratoriokäsikirja

Lue lisää

Lähetteet

Lue lisää

Ohjeet

Lue lisää

Tarviketilaukset

Lue lisää

Vitan tarinat ja arvot

Lue lisää

Suomalainen laatu

Lue lisää

Kliininen laboratorio

Lue lisää

Hygienialaboratorio

Lue lisää

Elintarviketutkimukset

Lue lisää

Sisäilmatutkimukset

Lue lisää

Vesitutkimukset

Lue lisää

Asbestitutkimukset

Lue lisää