Laboratoriotyöntekijä

Toimintamme kasvaessa voimakkaasti haemme laboratoriotyöntekijää laboratoriomme lajitteluun. Työtehtäviin kuuluu kliinisen laboratoriomme päivittäinen näytteiden lajittelu ja muu käsittely sekä avustavat tehtävät muualla laboratoriossa ja laboratorion toimistossa. Työhön kuuluu jonkin verran ilta- ja lauantaityötä.

Työ edellyttää tarkkuutta ja tehokkuutta sekä joustavuutta vaihtaa työtehtävästä toiseen työpäivän aikana. Hakijalta edellytetään terveydenhuoltoalan koulutusta tai työn kautta hankittua riittävää kokemusta. Hakemamme henkilö on huolellinen, oma-aloitteinen ja omaa hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme innostusta oman ammattitaidon ja toiminnan kehittämiseen sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Yhdessä tekeminen, hyvä työyhteisöilmapiiri ja avoimuus ovat tapamme toimia. Henkilöstöetuihimme kuuluvat kattava työterveyshuolto sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aija Rantala, puh. 045 7734 9060, aija.rantala@vita.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si viimeistään 23.9.2019 osoitteeseen rekry@vita.fi.  Laita sähköpostin otsikkokenttään haun tunnus ”Laboratoriotyöntekijä”.

Laboratoriokäsikirja

Lue lisää

Lähetteet

Lue lisää

Ohjeet

Lue lisää

Tarviketilaukset

Lue lisää

Vitan tarinat ja arvot

Lue lisää

Suomalainen laatu

Lue lisää

Kliininen laboratorio

Lue lisää

Elintarvike

Lue lisää

Hygienia

Lue lisää

Sisäilma

Lue lisää

Asbesti

Lue lisää