Laboratorion lajittelutyöntekijä

Haluatko työskennellä kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä Helsingin kantakaupungissa meren äärellä?

Vita Laboratoriot on vuonna 1994 perustettu valtakunnallisesti palveleva suomalainen laboratorioyhtiö, jonka keskuslaboratorio sijaitsee Helsingin Hernesaaressa. Vitaan kuuluu kliininen keskuslaboratorio ja ympäristölaboratorio. Vita työllistää yhteensä noin 120 laboratorioalan ammattilaista.

Vita Laboratoriot Oy:n toiminta on akkreditoitu (SFS-EN ISO 15189 ja SFS-EN-ISO/IEC 17025). Suomalainen laboratoriodiagnostiikka on ylpeydenaiheemme, jonka merkkinä Vitalla on Avainlippumerkki.

Toimintamme on innovatiivista, pitkäjänteistä ja vastuullista. Yhdessä tekeminen, hyvä työyhteisö ja avoimuus ovat tapamme toimia.

Ketä haemme?

Haemme työkaveriksemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen lajittelutyöntekijää. Hakemamme henkilö on huolellinen, oma-aloitteinen ja omaa hyvät vuorovaikutustaidot. Työtehtävänä on kliinisen laboratoriomme päivittäinen näytteiden lajittelu ja muu käsittely sekä muita avustavia tehtäviä logistiikan tiimissä. Työhön kuuluu ilta- ja lauantaityötä.

Työ edellyttää tarkkuutta ja tehokkuutta sekä joustavuutta vaihtaa työtehtävästä toiseen työpäivän aikana. Katsomme hakijalle eduksi terveydenhuoltoalan tuntemuksen.

Vahvasti kehittyvässä yrityksessämme on mahdollisuus vaikuttaa työtehtävän sisältöön ja laboratorion prosesseihin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. kattava työterveyshuolto sekä liikunta-, kulttuuri- ja matkaetuudet.

Kerromme mielellämme lisää tehtävästä ja Vitasta. Lisätietoja tehtävästä antaa lajittelun tiimivastaava Marko Savonkari, puh. 040 922 4817, marko.savonkari@vita.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si viimeistään 1.8.2021 osoitteeseen rekry@vita.fi.  Laita sähköpostin otsikkokenttään haun tunnus ”Lajittelutyöntekijä”.

Laboratoriokäsikirja

Lue lisää

Lähetteet

Lue lisää

Ohjeet

Lue lisää

Tarviketilaukset

Lue lisää

Vitan tarinat ja arvot

Lue lisää

Suomalainen laatu

Lue lisää

Kliininen laboratorio

Lue lisää

Elintarvike

Lue lisää

Hygienia

Lue lisää

Sisäilma

Lue lisää

Asbesti

Lue lisää