Hygieniahoitaja

Haemme keskuslaboratorioomme asiakaspalveluhenkistä laboratorioalan ammattilaista vastaamaan asiakkaidemme tuotanto- ja toimitilojen hygieniatutkimusten toteutuksesta.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa terveydenhuolto- tai laboratorioalan koulutusta, kuten bioanalyytikon/laboratoriohoitajan, laboratorioanalyytikon tai farmaseutin tutkintoa.

Työnkuvaan kuuluu keskuslaboratoriossamme toteutettavan laboratorioanalytiikan lisäksi asiakkuuksista huolehtiminen ja asiakasyrityksissä tapahtuva olosuhdevalvontanäytteiden otto.  Tehtävä edellyttää oma-aloitteista ja huolellista työotetta, kokemusta aseptisista työtavoista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Kokemus hygieniatutkimuksista ja kliinisestä mikrobiologiasta katsotaan eduksi.

Yhdessä tekeminen, hyvä työyhteisöilmapiiri ja avoimuus ovat tapamme toimia. Henkilöstöetuihimme kuuluvat kattava työterveyshuolto sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Lisätietoja tehtävästä antaa erikoistutkija Taru Meri, puh. 044 018 5731, taru.meri@vita.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si 7.12.2020 mennessä osoitteeseen rekry@vita.fi. Laita sähköpostin otsikkokenttään haun tunnus ”Hygieniahoitaja”

Laboratoriokäsikirja

Lue lisää

Lähetteet

Lue lisää

Ohjeet

Lue lisää

Tarviketilaukset

Lue lisää

Vitan tarinat ja arvot

Lue lisää

Suomalainen laatu

Lue lisää

Kliininen laboratorio

Lue lisää

Elintarvike

Lue lisää

Hygienia

Lue lisää

Sisäilma

Lue lisää

Asbesti

Lue lisää