Bioanalyytikko/laboratoriohoitaja patologian laboratorioon

Haemme nyt patologian laboratorioomme bioanalyytikkoa/laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työnkuvaan kuuluu patologian kudosnäytteiden käsittely sekä tavalliset histopatologian ja sytologian prosesseihin kuuluvat työt. Aikaisempi työkokemus immunohistokemian työpisteessä ja valmius näytteenottoon katsotaan eduksi. Arvostamme oma-aloitteista ja huolellista työotetta, innostusta oman ammattitaidon sekä toiminnan kehittämiseen ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Käytössämme on QPati-patologian tietojärjestelmä. Työohjeistuksemme ja laatujärjestämme on dokumentoitu IMS-ohjelmistoon.

Työ tarjoaa myös mahdollisuuden perehtyä patologian työmenetelmiin ja prosesseihin moniammatillisessa työyhteisössä. Yhdessä tekeminen, hyvä työyhteisöilmapiiri ja avoimuus ovat tapamme toimia. Henkilöstöetuihimme kuuluvat kattava työterveyshuolto sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja, ylilääkäri Jukka Hurme, puh. 0400 500 362, jukka.hurme@vita.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si 26.8.2019 mennessä osoitteeseen rekry@vita.fi. Laita sähköpostin otsikkokenttään haun tunnus ”Patologia”.

Lisätietoja Vitasta löydät kotisivuiltamme www.vita.fi.

Laboratoriokäsikirja

Lue lisää

Lähetteet

Lue lisää

Ohjeet

Lue lisää

Tarviketilaukset

Lue lisää

Vitan tarinat ja arvot

Lue lisää

Suomalainen laatu

Lue lisää

Kliininen laboratorio

Lue lisää

Elintarvike

Lue lisää

Hygienia

Lue lisää

Sisäilma

Lue lisää

Asbesti

Lue lisää