Bioanalyytikko/laboratoriohoitaja patologian laboratorioon

Haluatko vaikuttaa kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä? Meillä työskentelet ammattitaitoisessa työyhteisössä Helsingin kantakaupungissa meren äärellä.

Vita Laboratoriot on vuonna 1994 perustettu valtakunnallisesti palveleva suomalainen laboratorioyhtiö, jonka keskuslaboratorio sijaitsee Helsingin Hernesaaressa. Vitaan kuuluu kliininen keskuslaboratorio ja ympäristölaboratorio. Vita työllistää yhteensä noin 120 laboratorioalan ammattilaista.

Vita Laboratoriot Oy:n toiminta on akkreditoitu (SFS-EN ISO 15189 ja SFS-EN-ISO/IEC 17025). Suomalainen laboratoriodiagnostiikka on ylpeydenaiheemme, jonka merkkinä Vitalla on Avainlippumerkki.

Toimintamme on innovatiivista, pitkäjänteistä ja vastuullista. Yhdessä tekeminen, hyvä työyhteisö ja avoimuus ovat tapamme toimia.

 Ketä haemme?

Haemme nyt patologian laboratorioomme bioanalyytikkoa/laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työnkuvaan kuuluu patologian kudosnäytteiden käsittely sekä tavalliset histopatologian ja sytologian prosesseihin kuuluvat työt moderneja laitteita käyttäen.

Käytössämme on QPati-patologian tietojärjestelmä. Työohjeistuksemme ja laatujärjestämme on dokumentoitu selkeäkäyttöiseen IMS-ohjelmistoon.

Arvostamme oma-aloitteista ja huolellista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. kattava työterveyshuolto sekä liikunta-, kulttuuri- ja matkaetuudet.

Yhdessä tekeminen, hyvä työyhteisöilmapiiri ja avoimuus ovat tapamme toimia. Henkilöstöetuihimme kuuluvat kattava työterveyshuolto sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Haluatko tietää lisää Vitasta ja vitalaisista?

Kerromme mielellämme lisää tehtävästä ja Vitasta. Lisätietoja tehtävästä antavat patologian tiimivastaava Elina Kaitainen, puh. 040 922 5302, elina.kaitainen@vita.fi ja patologian ylilääkäri Tuula Kuukasjärvi, puh. 040 765 5165, tuula.kuukasjarvi@vita.fi.

Oletko sinä uusi vitalainen?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si 19.9.2021 mennessä osoitteeseen rekry@vita.fi. Laita sähköpostin otsikkokenttään haun tunnus ”Patologia”.

 

 

Laboratoriokäsikirja

Lue lisää

Lähetteet

Lue lisää

Ohjeet

Lue lisää

Tarviketilaukset

Lue lisää

Vitan tarinat ja arvot

Lue lisää

Suomalainen laatu

Lue lisää

Kliininen laboratorio

Lue lisää

Elintarvike

Lue lisää

Hygienia

Lue lisää

Sisäilma

Lue lisää

Asbesti

Lue lisää