Bioanalyytikko/laboratoriohoitaja kemia-hematologia

Haluatko työskennellä kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä Helsingin kantakaupungissa meren äärellä?

Vita Laboratoriot Oy on voimakkaasti kasvava valtakunnallisesti palveleva laboratorioyhtiö, jonka keskuslaboratorio on Helsingin kantakaupungissa, kehittyvässä Hernesaaressa. Vitaan kuuluvat kliininen keskuslaboratorio ja ympäristölaboratorio. Vita työllistää yhteensä noin 120 laboratorio- ja muun alan ammattilaista.

Olemme vuonna 1994 perustettu suomalainen perheyritys, joka maksaa yritysveronsa Suomeen. Toimimme yhteistyössä suuren saksalaisen laboratoriokonsernin kanssa. Toimintamme on innovatiivista, pitkäjänteistä ja vastuullista. Vita Laboratoriot Oy:n toiminta on akkreditoitu (SFS-EN ISO 15189 ja SFS-EN-ISO/IEC 17025).

Ketä haemme?

Toimintamme kasvaessa haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kliinisen kemian ja hematologian tiimiimme bioanalyytikkoa/laboratoriohoitajaa tai opintojen loppuvaiheessa olevaa bioanalyytikko-opiskelijaa. Hakijalle katsotaan eduksi työkokemus kliinisen kemian ja hematologian keskuslaboratoriotehtävistä, vierianalytiikasta, ja nestekromatografia-massaspektrometrisesta analytiikasta.

Arvostamme oma-aloitteista ja huolellista työotetta, innostusta oman ammattitaidon sekä toiminnan kehittämiseen ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Vahvasti kehittyvässä yrityksessämme on mahdollisuus vaikuttaa työtehtävän sisältöön ja laboratorion prosesseihin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. kattava työterveyshuolto sekä liikunta-, kulttuuri- ja matkaetuudet.

Sinustako vitalainen?

Kerromme mielellämme lisää tehtävästä ja Vitasta. Lisätietoja tehtävästä antaa Anja Majaniemi, puh. 045 7734 9055, anja.majaniemi@vita.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si 8.12.2021 mennessä osoitteeseen rekry@vita.fi. Laita sähköpostin otsikkokenttään haun tunnus ”Bioanalyytikko ke-he”.

 

Laboratoriokäsikirja

Lue lisää

Lähetteet

Lue lisää

Ohjeet

Lue lisää

Tarviketilaukset

Lue lisää

Vitan tarinat ja arvot

Lue lisää

Suomalainen laatu

Lue lisää

Kliininen laboratorio

Lue lisää

Elintarvikelaboratorio

Lue lisää

Hygienialaboratorio

Lue lisää

Sisäilmalaboratorio

Lue lisää

Vesilaboratorio

Lue lisää

Asbestilaboratorio

Lue lisää