Bioanalyytikko/laboratoriohoitaja

Toimintamme kasvaessa haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen massaspektrometrian tiimiimme bioanalyytikkoa/laboratoriohoitajaa tai opintojen loppuvaiheessa olevaa bioanalyytikko-opiskelijaa.

Hakijalle katsotaan eduksi työkokemus nestekromatografia-massaspektrometriasta, siihen liittyvistä biologisten näytteiden esikäsittelymenetelmistä ja kokemus akkreditoidussa laboratoriossa työskentelystä. Toimenkuva voi sisältää myös muita kliinisen kemian ja hematologian keskuslaboratoriotehtäviä.

Arvostamme oma-aloitteista ja huolellista työotetta, innostusta oman ammattitaidon sekä toiminnan kehittämiseen ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Yhdessä tekeminen, hyvä työyhteisö ja avoimuus ovat tapamme toimia. Henkilöstöetuihimme kuuluvat kattava työterveyshuolto ja liikunta- ja kulttuurisetelit.

Lisätietoja tehtävästä antavat Terhi Launiainen, puh. 040 922 4816, terhi.launiainen@vita.fi ja Sanna Taskinen, puh 045 7881 4662, sanna.taskinen@vita.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si 29.11.2020 mennessä osoitteeseen rekry@vita.fi. Laita sähköpostin otsikkokenttään haun tunnus ”Bioanalyytikko – massaspektrometria”.

 

Laboratoriokäsikirja

Lue lisää

Lähetteet

Lue lisää

Ohjeet

Lue lisää

Tarviketilaukset

Lue lisää

Vitan tarinat ja arvot

Lue lisää

Suomalainen laatu

Lue lisää

Kliininen laboratorio

Lue lisää

Elintarvike

Lue lisää

Hygienia

Lue lisää

Sisäilma

Lue lisää

Asbesti

Lue lisää