Bioanalyytikko/laboratoriohoitaja

Toimintamme kasvaessa haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kliinisen kemian ja hematologian tiimiimme bioanalyytikkoa/laboratoriohoitajaa tai opintojen loppuvaiheessa olevaa bioanalyytikko-opiskelijaa. Hakijalle katsotaan eduksi työkokemus kliinisen kemian ja hematologian keskuslaboratoriotehtävistä, kiinnostus laiteanalytiikkaan ja kokemus laboratorioautomaatioradoista.

Arvostamme oma-aloitteista ja huolellista työotetta, innostusta oman ammattitaidon sekä toiminnan kehittämiseen ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Yhdessä tekeminen, hyvä työyhteisö ja avoimuus ovat tapamme toimia. Henkilöstöetuihimme kuuluvat kattava työterveyshuolto ja liikunta- ja kulttuurisetelit.

Lisätietoja tehtävästä antavat Anja Majaniemi, puh. 045 7734 9055, anja.majaniemi@vita.fi, Sanna Taskinen, puh 045 7881 4662, sanna.taskinen@vita.fi. ja Mia Sneck, puh 040 922 5301 mia.sneck@vita.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si 22.11.2020 mennessä osoitteeseen rekry@vita.fi. Laita sähköpostin otsikkokenttään haun tunnus ”Bioanalyytikko”.

Laboratoriokäsikirja

Lue lisää

Lähetteet

Lue lisää

Ohjeet

Lue lisää

Tarviketilaukset

Lue lisää

Vitan tarinat ja arvot

Lue lisää

Suomalainen laatu

Lue lisää

Kliininen laboratorio

Lue lisää

Elintarvike

Lue lisää

Hygienia

Lue lisää

Sisäilma

Lue lisää

Asbesti

Lue lisää