Bioanalyytikko/laboratoriohoitaja

Haemme nyt bioanalyytikkoa/laboratoriohoitajaa vastaamaan asiakasyrityksemme laboratoriosta eteläisessä Helsingissä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Pääasiallinen tehtävä on huolehtia kokonaisvaltaisesti asiakkaamme näytteenottolaboratorion päivittäisestä toiminnasta muun organisaatiomme tuella. Tehtävä sisältää näytteenottoa, vierianalytiikkaa ja kliinisen fysiologian mittauksia.  Osa tehtävään kuuluvasta työstä sijoittuu keskuslaboratorioomme Hernesaareen, jolloin tehtäviin sisältyy keskuslaboratorioanalytiikkaa. Tehtävä tarjoaa näköalapaikan modernin terveydenhuoltoalan yrityksen laboratoriotoimintaan ammatillisesti mielenkiintoisen asiakaskunnan parissa.

Arvostamme oma-aloitteista ja huolellista työotetta, innostusta oman ammattitaidon sekä toiminnan kehittämiseen ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Vankka kokemus näytteenottotyöstä on edellytys tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle. Kielitaitovaatimuksena on sujuva suomen ja englannin taito sekä riittävä ruotsin kielen taito. Eduksi katsotaan muu kielitaito, kuten venäjä ja kiina. Kokemus vierianalytiikasta katsotaan eduksi.

Yhdessä tekeminen, hyvä työyhteisö ja avoimuus ovat tapamme toimia. Henkilöstöetuihimme kuuluvat kattava työterveyshuolto ja liikunta- ja kulttuurisetelit.

Lisätietoja tehtävästä antaa sairaalakemisti Mia Sneck puh. 040 922 5301 mia.sneck@vita.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si 23.10.2019 mennessä osoitteeseen rekry@vita.fi. Laita sähköpostin otsikkokenttään haun tunnus ”Bioanalyytikko/laboratoriohoitaja”.

Laboratoriokäsikirja

Lue lisää

Lähetteet

Lue lisää

Ohjeet

Lue lisää

Tarviketilaukset

Lue lisää

Vitan tarinat ja arvot

Lue lisää

Suomalainen laatu

Lue lisää

Kliininen laboratorio

Lue lisää

Elintarvike

Lue lisää

Hygienia

Lue lisää

Sisäilma

Lue lisää

Asbesti

Lue lisää