Vastuuhoitaja asiakkaan näytteenottolaboratorioon

Haluatko vaikuttaa kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä? Meillä työskentelet ammattitaitoisessa työyhteisössä Helsingin kantakaupungissa meren äärellä.

Vita Laboratoriot Oy on voimakkaasti kasvava valtakunnallisesti palveleva laboratorioyhtiö, jonka keskuslaboratorio on Helsingin kantakaupungissa, kehittyvässä Hernesaaressa. Vitaan kuuluvat kliininen keskuslaboratorio ja ympäristölaboratorio. Vita työllistää yhteensä noin 120 laboratorio- ja muun alan ammattilaista.

Olemme vuonna 1994 perustettu suomalainen perheyritys, joka maksaa yritysveronsa Suomeen. Toimimme yhteistyössä suuren saksalaisen laboratoriokonsernin kanssa. Toimintamme on innovatiivista, pitkäjänteistä ja vastuullista. Vita Laboratoriot Oy:n toiminta on akkreditoitu (SFS-EN ISO 15189 ja SFS-EN-ISO/IEC 17025).

Ketä haemme?

Haemme vastuuhoitajaa asiakkaan näytteenottolaboratorioon vakinaiseen työsuhteeseen. Työtehtävään kuuluu näytteenottoa, vierianalytiikkaa ja näytteenottolaboratorion toiminnan koordinointia. Tehtävä edellyttää bioanalyytikon/laboratoriohoitajan tutkintoa, valmiutta vaativaan näytteenottoon ja kykyä kommunikoida englannin kielellä. Tehtävään kuuluu myös jonkin verran keskuslaboratoriotyöskentelyä. Arvostamme oma-aloitteista ja huolellista työotetta, hyviä tietoteknisiä valmiuksia, vierianalytiikkakokemusta, innostusta oman ammattitaidon sekä toiminnan kehittämiseen ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Yhdessä tekeminen, hyvä työyhteisö ja avoimuus ovat tapamme toimia. Henkilöstöetuihimme kuuluvat kattava työterveyshuolto ja liikunta- ja kulttuurisetelit.

Sinustako vitalainen?

Kerromme mielellämme lisää tehtävästä ja Vitasta. Lisätietoja tehtävästä antaa 2.-16.6. välillä koordinoiva laboratoriohoitaja Tiina Muuronen puh. 045 7734 9030, tiina.muuronen@vita.fi ja 19.-30.7. välillä Anja Majaniemi, puh. 045 7734 9055, anja.majaniemi@vita.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si 2.8.2021 mennessä osoitteeseen rekry@vita.fi. Laita sähköpostin otsikkokenttään haun tunnus ” Vastuuhoitaja”.

Laboratoriokäsikirja

Lue lisää

Lähetteet

Lue lisää

Ohjeet

Lue lisää

Tarviketilaukset

Lue lisää

Vitan tarinat ja arvot

Lue lisää

Suomalainen laatu

Lue lisää

Kliininen laboratorio

Lue lisää

Elintarvike

Lue lisää

Hygienia

Lue lisää

Sisäilma

Lue lisää

Asbesti

Lue lisää